Geschenkbonnen

Een cadeaubon is een leuke attentie voor een breed publiek. Door de verschillende bestedingsmogelijkheden van de bonnen is er voor ieder wat wils. De cadeaubon is leuk om te geven en te ontvangen, zowel privé als zakelijk. Hier heb je de keuze uit een groot assortiment aan cadeaubonnen voor zowel de zakelijke - als de consumentenmarkt. Voor de zakelijke markt is er een speciaal bestelformulier ontworpen. 

Bestel hier de geschenkbonnen

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende geschenkbonnen die te koop zijn bij VVV Leiden.

vvv_bon_23.jpg

VVV Cadeaubon

De geschenkbon van de VVV is de meest populaire cadeaubon van Nederland en besteedbaar bij meer dan 30.000 acceptatiepunten, waaronder winkels, attractieparken en restaurants. De VVV Cadeaubon is onbeperkt geldig. Verkrijgbaar in de volgende coupures: € 5,00; € 7,50; € 10,00; € 12,50; €15,00; € 20,00; € 25,00; € 50,00.

VVV Giftcard

Anders dan de VVV Cadeaubon kun je de kaart besteden bij de leukste online webshops. Met de VVV Giftcard kun je lekker makkelijk online shoppen. Het is gemakkelijk, snel en veilig, verkrijgbaar in verschillende waarden en 5 jaar geldig na aankoop.

PODIUM Cadeaukaart

De Theater- en Concertbon is in een nieuw jasje gestoken. In plaats van voorgedrukte waarden kunt u nu zelf het bedrag bepalen (tussen €10,- en €150,-). De PODIUM Cadeaukaart wordt bij verkoop door de medewerkers van de VVV, online, van de gewenste waarde voorzien. 

Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is een pas waar het bedrag naar uw wens op wordt geplaatst (tussen €10,- en €150,-). Met deze pas kun je bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland terecht voor iedere film.

Bol.com cadeaubon

De Bol.com cadeaubon is een geschenkbon die uitsluitend digitaal te besteden is bij bol.com. De bon is 3 jaar geldig voor het gehele assortiment van bol.com. De bon is verkrijgbaar als pasje met daarop een bedrag tussen €10,- en €150,-.

VVV Dinercheque

Met deze culinaire bon kan de ontvanger genieten van een heerlijk diner bij meer dan 1400 restaurants. De Dinercheque is een pasje en kan worden opgeladen tussen de € 10,00 en € 150,00. 

VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is een cadeaukaart waarmee je iemand een overnachting naar keuze cadeau geeft. Verpakt in een luxe doosje waarin ook een inspiratieboekje zit, is het een onvergetelijk cadeau.