Cadeaubonnen

Een cadeaubon is een leuke attentie voor een breed publiek. Door de verschillende bestedingsmogelijkheden van de bonnen is er voor iedereen wel wat tussen te vinden. De cadeaubon is leuk om te geven en te ontvangen, zowel privé als zakelijk. Je hebt de keuze uit een groot assortiment aan cadeaubonnen voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Voor de zakelijke markt is er een speciaal bestelformulier ontworpen. Neem hiervoor contact op met VVV Leiden, tel. 071-5166000 of info@vvvleiden.nl

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende cadeaubonnen die te koop zijn bij VVV Leiden.

 

De cadeaukaarten van VVV Leiden

180716_280_vvvcadeaubonnen_cadeaubon_kopen_vvvcadeaukaart_kaart_recht_giftcard_van_het_jaar_2017.png

VVV Cadeaukaart

De opvolger van de vertouwde VVV cadeaubon. De VVV Cadeaukaart geeft meer keuze omdat je 'm breder kunt besteden van winkel tot web. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €10,- en €250,-.

  • Met het grootste aanbod aan winkels, wellness, musea, pretparken, dierentuinen, goede doelen etc.
  • Besteedbaar bij honderden webshops met miljoenen producten
  • Elke gewenste waarde en handig in delen te besteden
  • Veilig en vertrouwd door onze 100% saldo garantie

181005_280_vvvcadeaubonnen_cadeaubon_kopen_vernieuwde_vvvdinercheque_kaart_recht.png

 

VVV Dinercheque

Koop de lekkerste diner bon van Nederland: de VVV Dinercheque! Lekker eten in meer dan 2.200 restaurants in heel Nederland. Deze cheque is 5 jaar geldig in tegenstelling tot andere restaurantcadeaukaarten. De VVV Dinercheque is in elke gewenste waarde te verkrijgen. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €5,- en €250,-.

170207_280_vvvcadeaubonnen_cadeaubon_kopen_vvvlekkerweg_kaart_recht.png

VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is het allerleukste stedentripcadeau van Nederland. Je kunt kiezen uit meer dan 2.500 accommodaties. Waar heb je zin in, een fiets- of wandelvakantie met z’n tweeën of juist een karaktervol hotel in de binnenstad? De geldigheid van de VVV Lekkerweg is maar liefst 5 jaar, dit in tegenstelling tot andere vakantiecadeaukaarten. De VVV Lekkerweg is in elke gewenste waarde te verkrijgen. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €5,- en €150,-.

De volgende cadeaukaarten zijn ook verkrijgbaar bij VVV Leiden

160823 280 podium cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart heb je keus uit meer dan 30.000 voorstellingen en concerten per jaar door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert. De Podium Cadeaukaart wordt door meer dan 280 podia in Nederland geaccepteerd. Bepaal zelf de waarde die je de Podium Cadeaukaart geeft tussen €10,- en €150,-.

Nationale Bioscoopbon181029 280 vvvcadeaubonnen cadeaubon kopen overig nationale bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond uit cadeau. De Nationale Bioscoopbon is dé bioscoopbon die de deuren opent van ruim 150 bioscopen én filmtheaters in heel Nederland! Hier kan worden genoten van een filmvoorstelling naar keuze. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart met een open waarde. Dat betekent dat je zelf een waarde kiest tussen de €10,- en €150,-. De cadeaukaart is vervolgens in één keer of in delen te besteden bij de bioscoop. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes en is 3 jaar geldig.
De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...

Bol.com Cadeaukaart160823 280 bol com cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau waar iemand écht blij van wordt? Geef dan de bol.com cadeaukaart. Met deze kaart geef je niet één, maar miljoenen cadeaus die de ontvanger zelf mag kiezen. Je bepaalt zelf de waarde van €5,- tot €150,-. 

Nederlandse Boekenbon171019 280 shop vvvcadeaubonnen boekenbon cadaukaart boekenbon strik

Lezen verrijkt je leven. Daarom is een Boekenbon zo'n geschikt cadeau voor relaties en collega's. Mét alle vrijheid om te kiezen uit vele genres: management, koken, reizen, sport, jeugd en literatuur. Ook online of als e-boek! De Boekenbon is 3 jaar geldig en u kunt er alle boeken en e-boeken mee kopen. De gelukkige ontvanger kan terecht bij ruim 1.500 winkelketens, warenhuizen, individuele boekhandels en webshops. Je bepaalt zelf de waarde van €5,- tot €250,-.