Beleef winters Leiden op een bijzondere manier: vanaf het water!

Rondvaart Leiden

Ook dit jaar zijn er winterse rondvaarten die vertrekken vanuit de kerstmarkt haven. Voor € 10,00 geniet je met een glühwein of warme choco in de hand van een mooie tocht van Rondvaart Leiden.

rondvarat_leiden_www.jpg

Rederij Rembrandt

Op slechts 5 minuten lopen vanaf het station ligt de Beestenmarkt. Vanaf deze plaats heten zij je welkom in hun heerlijke verwarmde en overdekte rondvaartboot. 

Tijdens de vaart van 45 minuten vertellen ze je het historische verhaal van de stad Leiden. De uitstapplaats is tijdens deze actie dichtbij de kerstmarkt in het centrum of door te varen naar de thuishaven aan de beestenmarkt. Tickets zijn in de periode van de Drijvende IJsbaan en Kerstmarkt €7,50 per persoon.

Ze zijn geopend in de weekenden, afvaartijden: 10.30 - 11.30 - 13.00 - 14.00 - 15.00.

Reserveren via www.rederijrembrandt.nl of tel: 071-5134938

 rederij_rembrandt.jpg

Bootjes en Broodjes

Blauwpoortsburg
Dé Winter Vaart die je niet wilt missen!
Comfortabel, overdekt en verwarmd varen
Boek je tickets via www.bootjesenbroodjes.nl/Rondvaarten of www.bootjesenbroodjes.nl/Specials.

volwassenen  € 10,00 
senioren 65+  €   8,50 
kinderen < 12  €   6,00 
groepskorting > 8 personen              10% 
* Alleen bij een online bestelling is een studententarief mogelijk. Het tonen van een geldige studentenpas is dan verplicht.

 

bootjes_broodjes_winter.png

Leidse Rederij

Een laagstaande zon weerspiegelt lange schaduwen van eeuwenoude huizen op het donkere water van de stadsgrachten. Bij schemering worden straatjes en stegen langzaam opgelicht door vele tienduizenden lampjes. Het geeft de Sleutelstad een bijna sprookjesachtige uitstraling. 

Maak een winterse vaart in een gezellige en overdekte boot. Aan boord snort een scheepskacheltje er lustig op los en op de houten banken vindt u warme fleece-dekens. Voor de inwendige mens schenken wij naar keuze warme glühwein, warme snert of warme chocolademelk. 
Steek eens van wal met een doorgewinterde schipper en ontdek een sfeervol verlicht 'Oud-Leyden' in een winters decor. 

Boek een wintersvaart op maat, bijvoorbeeld een uurtje varen à €185,- incl. schipper en BTW (tot 30 pers.). Uit te breiden met warme versnaperigen aan boord als erwtensoep met roggebrood à €6,75 p.p., een glaasje glühwein à €3,50 en een warme chocolademelk met slagroom à €3,50 p.p.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

winter boot