curling1.jpg

Vanaf maandag 4 december glijden de pontons de Nieuwe Rijn in en wordt Hartje Leiden klaargemaakt voor de grootste drijvende ijsbaan van Nederland. We zijn dit jaar niet alleen groter in oppervlak, maar hebben ook voor meer vertier gezorgd op het ijs. Naast de bekende studentenkorting op de ijsbaantoegangskaarten (op vertoon van de studentenpas) organiseren we dit jaar ook hét Leidse Studenten Curling Toernooi!

Het toernooi wordt georganiseerd voor alle studenten van Leiden. De voorrondes worden gehouden op 18 en 19 december van 19:00-21:00 uur, de finaleronde op vindt plaats op 20 december van 19:00-21:00 uur. Natuurlijk is er ook gedacht aan de toeschouwers want er wordt flinke korting op pitchers en meters bier gegeven op vertoon van de studentenpas! Het winnende team ontvangt 180 liter speciaal bier (6 fusten van 30 liter) van Brouwerij Pronck.

Naast een prijs voor het winnende team, ontvangt het bestuur van de vereniging die de meeste deelnemende teams afvaardigt 60 liter speciaal bier (2 fusten van 30 liter) naar keuze van Brouwerij Pronck.

Voorwaarden:

Een team bestaat uit 4-6 studenten

Het team dient zich in te schrijven via deze link

Per team wordt er €20 inschrijfgeld gerekend, de inschrijving is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

Inschrijven door teams uiterlijk vóór maandag 11 december. Maximaal ruimte voor 50 teams en VOL = VOL.

LET OP: Omdat we het Leidse Studenten Curling Toernooi dit jaar voor het eerst organiseren kunnen we het toernooi alleen organiseren als er vóór woensdag 6 december 18 aanmeldingen zijn.