Ga mee op ontdekkingsreis tijdens de Nacht van Kunst & Kennis!

Voor een ontdekkingsreis hoef je geen verre zeeën over te varen of naar de maan te vliegen. Tijdens de Nacht van Kunst & Kennis kun je op expeditie in Leiden! Op 16 september 2017 nemen wetenschappers, theatermakers, muzikanten en kunstenaars jou mee op hun zoektocht naar onbekende werelden. Op de beroemde gracht Rapenburg openen locaties speciaal voor jou hun deuren. Ben je er klaar voor? Ga mee op reis en ontdek een nieuwe wereld tijdens de Nacht van Kunst & Kennis!

Klik hier voor de volledige programmering

Ticketverkoop

Waar en wanneer vindt de Nacht plaats?nkk logo

De Nacht van Kunst & Kennis vindt plaats op 16 september, van 19:00 tot 01:00 uur. Aan de Nacht doen de volgende locaties in de binnenstad van Leiden mee: Hortus botanicus Leiden, Academiegebouw, Rijksmuseum van Oudheden, Oude Sterrewacht, de sociëteit van LVVS Augustinus en het SieboldHuis. Het hele Rapenburg wordt omgetoverd tot festival gebied dus op straat valt er ook genoeg te beleven!

Hoeveel kost een kaartje?

Early bird kaartjes kosten EUR 15,- en in de reguliere verkoop EUR 17,50. Studenten die kunnen aantonen dat ze studeren of in het bezit zijn van een & Cultuurkaart kunnen voor EUR 15,- een kaartje kopen. Neem je college kaart of & Cultuurkaart mee op naar de kassa op 16 september. Op de dag zelf kosten de kaartjes voor reguliere bezoekers EUR 20,-.

Is mijn e-ticket mijn toegangsbewijs?

Je e-ticket is niet je toegangsbewijs. Bij één van de kassapunten op het festival kun je je e-ticket omwisselen voor een bandje. Dit is je toegangsbewijs.

Ik wil liever niet online een kaartje kopen. Kan ik ook een fysiek kaartje kopen?

Jazeker, je kunt op 16 september bij verschillende kassapunten in Leiden kaartjes kopen. Op de dag zelf kosten de kaartjes EUR 20,-.

Heb ik met mijn bandje onbeperkt toegang tot alle locaties?

Ja, maar bedenk dat veel locaties ook een maximale capaciteit hanteren. Wees dus op tijd als je een programma onderdeel echt niet wil missen, vol = vol!

Is er eten en drinken te verkrijgen?

Jazeker, op verschillende punten binnen het festivalterrein zijn barren en foodtrucks. Hier betaal je met muntjes die je met pin kunt kopen.

Is de Nacht ook toegankelijk voor kinderen?

De Nacht focust zich niet op jonge bezoekers, maar er zijn wel een boel kindvriendelijke onderdelen.

Hoe kom ik het gemakkelijkst op het festivalterrein?

We raden je aan om met de fiets of met de trein te komen. Station Leiden Centraal is op 10 min. loopafstand van het festivalgebied.