Filmwedstrijd Student en Stad 2019

Wat maakt Leiden tot de leukste studentenstad van Nederland? Samen met Leiden Marketing, Gemeente Leiden en Universiteit Leiden gaan wij op zoek naar het antwoord. Dit jaar wordt alweer de vierde editie van de Filmwedstrijd Student en Stad georganiseerd, waarin studenten en oud-studenten, van zowel de Universiteit als de Hogeschool, de kans krijgen om hun visie op studentenstad Leiden te laten zien aan de hand van een filmpje. Dit is niet alleen leuk om te doen, je kunt er ook geld mee winnen!

Tot en met 20 juni 2019 kunnen studenten een filmpje inzenden waarin ze het échte Leidse studentenleven laten zien. Nieuw is dit jaar het thema ‘Leiden Inside Out’: Keer de stad binnenstebuiten en laat de menselijke kant van de stad een hoofdrol spelen in het filmpje! Kun jij het best student en stad verbinden en een creatief, leuk en mooi filmpje over Leiden maken?

De vakkundige jury bepaalt uiteindelijk welke filmpjes er worden vertoond tijdens de finale op 3 juli in bioscoop Trianon. Aan het einde van de avond krijgt de winnaar een cheque van maar liefst 1250 euro! Ook voor de tweede en derde plek is er een geldprijs van resp. 500 en 250 euro. Vervolgens wordt dit filmpje overal gebruikt om iedereen te laten zien waarom Leiden de allerleukste studentenstad van Nederland is!

Enthousiast geworden? Lees de Actievoorwaarden en criteria Filmwedstrijd ‘Student&Stad’ door op de button te klikken goed door en begin gelijk met filmen! Wij zijn erg benieuwd naar alle inzendingen!

Belangrijk: Wanneer men wilt deelnemen of gaat deelnemen, dan horen wij dat graag! Vermeld hierbij wie er in jullie team zit (alleen filmen mag en kan ook!). Om dit kenbaar te maken, stuur dan een mail naar promotiecommissie@pkvv.nl. Dit mailadres wordt tevens gebruikt voor vragen en inzendingen.

Blijf volledig up-to-date via de Facebook-pagina.

Winnaar 2018

Bekijk hieronder het filmpje dat vorig jaar gewonnen heeft!