De favoriete plek van...Liselore

"Tot in de vroege uurtjes stond ik hier ieder weekend te dansen. "

 

Mijn naam is Liselore Raan, ik werk als online marketeer bij Leiden Marketing en houd daarnaast van gezelligheid en lekker creatief bezig zijn. Ik woon in Den Haag maar ben geboren en getogen in het mooie Leiden. Ik ben een trotse Leidenaar! Steeds als ik door de stad struin, word ik gelukkig van de gezelligheid die Leiden uitstraalt. Waar ik ook ben, ik zal altijd terug blijven komen naar Leiden.

liselore2.jpgHet leukste aan de stad vind ik de kleine steegjes en hofjes. Er zijn maar weinig steden waar ik zo veel rust kan vinden. Leiden is een doolhof waarin steeds weer iets nieuws valt te ontdekken! Tot mijn 18e woonde ik in de Stevenshof. Veel plekken in de stad hebben voor mij dus een speciale betekenis. De laatste jaren ben ik Leiden wel door andere ogen gaan bekijken. Zo zie ik ook steeds meer de charme van Leiden als studentenstad, maar ook de geschiedenis is er een om trots op te zijn.

Het is een opgave om een favoriete plek in Leiden aan te wijzen, maar bij de gedachte aan de Harmonie word ik nog steeds erg vrolijk! Tot in de vroege uurtjes stond ik hier ieder weekend te dansen. Het was de plek waar iedereen zich welkom voelde en waar ik met vrienden het liefst samenkwam. Gezelligheid kende geen tijd binnen de muren van deze kroeg. De "Harmo" is nu niet meer wat het geweest is. En juist daarom voor mij een bijzonder stukje herinnering.

 Lees meer over Liselore als junior online marketeer bij Leiden Marketing