Bezoek ons op de 50PlusBeurs

Voor alle tips over het bezoeken van en overnachten in Leiden kunt u terecht in stand 11.C31, in het Holland Paviljoen in hal 11. Wij voorzien u graag van ideeën voor uitstapjes, een stadsplattegrond en nog veel meer.

Schrijf u nu in voor de Groeten uit Leiden nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke tips.

Leiden, Stad van Ontdekkingen

Leiden staat bekend als de Stad van Ontdekkingen. Al wandelend kunt u in de geboortestad van Rembrandt en Jan Steen veel verborgen parels ontdekken. 
Leiden is een levendige stad met een rijk cultureel aanbod. Bovendien heeft geen andere stad in Nederland zoveel fantastische musea op loopafstand van elkaar, wat Leiden een echte museumstad maakt.
De stad telt meer dan 3.000 monumenten. De kerken, Leidse hofjes, poorten, muurgedichten, de Burcht, Sterrewacht, Universiteit, ophaalbruggen en prachtige bouwwerken; eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één groot monument.

Nieuwsgierig geworden? Kom bij ons langs op de 50PlusBeurs of klik hier voor onze brochure! 

Leiden staat op de beurs met mooie acties 

  • 2 = 1 actie bij Stadswandeling via Cicerones.

  • CORPUS: ontvang € 5,- korting p.p. Op de basisprijs van € 18,25. Tot en met 12 oktober 2018 en niet i.c.m. andere acties.

 

Winactie!

Hoeveel dropsleutels (Leiden Sleutelstad!) zitten er in de pot in onze stand? Raad het aantal en maak kans op een arrangement voor twee.

  • Vrijdag 2 november: Musical Soldaat van Oranje
  • Overnachting Hotel Nieuw Minerva met ontbijt.
  • Toegangskaarten CORPUS zaterdagochtend 3 november

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de winactie op de beurs