Groepswijzer.nl

Haagweg 8 2311 AA LEIDEN
tel 071 523 5530

Groepswijzer.nl heeft het grootste aanbod aan groepsarrangementen in Leiden. Uiteenlopend van het unieke Stadsganzenbord en andere cultuurhistorische arrangementen tot workshops, proeverijen, culinaire wandelingen, rondvaarten en actieve uitjes. Dat ligt ook voor de hand: de Sleutelstad heeft een rijke historie, een keur aan restaurants en heel veel water. Groepswijzer.nl destilleert uit al deze ingrediënten een verrassend en origineel palet aan uitjes.

Arrangementen: 
1. Broodjes aap-verhalen
Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Leiden zijn ze te vinden. Je gaat op pad met gids die je bij een aantal locaties een verhaal zal vertellen. Het verhaal wordt besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of is dit een broodje aap? De wandeling duurt 1,5 uur.
Aantal personen: maximaal 20 personen per gids

2.Rembrandt fotoshoot
Laat je gezelschap vereeuwigen met licht in de stijl van Rembrandt tijdens een gezellige fotoshoot. De fotograaf maakt in zijn studio in Leiden een groepsfoto en van iedereen een individuele foto. Deze worden na afloop bewerkt en drukklaar aan je toegestuurd. De duur van de fotoshoot is maximaal 2 uur.
Aantal personen: minimaal 4, maximaal 20 personen per sessie

3.Stadsganzenbord
Tijdens de puzzeltocht speurtocht Stadsganzenbord Leiden zoek je gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond je weg door het prachtige Leiden. Onderweg beantwoord je vragen en voer je opdrachten uit die je uiteindelijk bij het einddoel brengen en de stad op een bijzondere manier doen ontdekken. De duur van de toch is 1,5 tot 2 uur.
Aantal personen: minimaal 2, maximaal 100 personen per sessie