Arrangementen Bizon Bike Company

Leidse Smultour
Het concept van deze biketour is eenvoudig en simpel. Op de fiets langs speciale Leidse adresjes voor fijnproevers, vaak op verrassende locaties. Bij deze adresjes vullen we de picknickmanden voorop onze urban cruisers. We eindigen de fietstour met een picknick om de juist verworven waren te proeven.
Meer informatie

Bike-Sloeptour Leiden
Fietsen en varen met een sloep; een mooie en afwisselende combinatie. Op deze manier zie je Leiden vanuit verschillende invalshoeken; vanaf het water en vanaf de fiets. Qua sloepvaren heb je zelfs de keuze uit 'zelf varen' of 'gevaren worden'. Ervaar het zelf...
Meer informatie

Biking Dinner Leiden
Fietsen en lekker eten. Tijdens deze fietstour stoppen we regelmatig bij bizon'dere restaurantjes. Bij het eerste restaurantje staat het voorgerecht reeds voor je klaar. Vervolgens wordt de tocht voortgezet naar het hoofdgerecht in een andere restaurantje. Uiteraard mag een heerlijk dessert niet ontbreken.
Meer informatie

The Bride Tour Leiden
Geef de bruid een onvergetelijke dag én tegelijkertijd een uniek cadeau. We gaan op pad met de fiets door Leiden met diverse breaks, waaronder een choco proeverij. Tegelijkertijd mag de bruid op deze locatie een hand-made tas samenstellen. Deze wordt op maat gemaakt na jullie bezoek. Vóór de bruiloft wordt de tas afgeleverd en hebben jullie een onvergetelijk cadeau voor de bruid op 'de mooiste dag van haar leven'.
Meer informatie

BikeRally Leiden
Het meest afwisselende en originele teamuitje / bedrijfsuitje in Leiden. Diverse uitdagende en niet-alledaagse opdrachten dienen volbracht te worden. Met de inzet van de relaxte cruisers doorkruisen de teams Leiden... welk team verdient de meeste punten en wint hiermee ‘eeuwige roem’?
Meer informatie