Warm hart voor jou

14 april 2020

Vandaag start de Leidse campagne Warm hart voor jou. Met posters en berichten op social media wil de gemeente Leiden laten zien dat de gemeente trots is op hoe de Leidenaren met deze bijzondere tijd omgaan.

Vanaf dinsdag 14 april hangen op 70 locaties posters in de stad. Op de posters staan Leidenaren op wie de coronamaatregelen allemaal een andere invloed hebben. Bijvoorbeeld mensen die heel hard doorwerken en mensen voor wie het leven juist opeens heel rustig is geworden. Denk aan ouders die thuis les geven, zorgmedewerkers en spelende kinderen.  De gemeente heeft hier een warm hart voor en isbenieuwd naar de ‘warm hart voor jou verhalen’ van anderen. De posters blijven twee weken in de stad hangen.

Warm hart voor jou komt ook terug op de online kanalen van de lokale media, social media, de Stadskrant en in de digitale nieuwsbrief Stadsnieuws. Op Facebook, Instagram en Twitter worden mensen opgeroepen om mooie ‘Warm hart voor jou verhalen’ te delen. De warmste en liefste verhalen ontvangen een taart. Meedoen kan door gebruik te maken van de #warmhartvoorjou.

De coronamaatregelen hebben grote impact op onze stad. De gemeente Leiden hoopt met de campagne Warm hart voor jou mooie en inspirerende verhalen te delen, de saamhorigheid in de stad te tonen  en anderen te stimuleren om er voor elkaar te zijn.

Deel dit nieuwsbericht