Vernieuwde website Leiden.nl gelanceerd

11 september 2015

Het team van Leiden Marketing heeft tijdens haar partnerbijeenkomst de vernieuwde website Leiden.nl gelanceerd. Deze website heeft één duidelijke doelgroep: de bezoeker aan Leiden. Leiden.nl is een onmisbare gids voor wie Leiden bezoekt en voorziet in alle informatie die een bezoeker nodig heeft, inclusief de meest complete uitagenda van de stad.

De nieuwe indeling van deze site zorgt ervoor dat bezoekers gelijk datgene vinden wat ze zoeken. Op de landingspagina van de site kan er namelijk een keuze worden gemaakt voor de site van Gemeente Leiden of de toeristische informatie. Op deze site met toeristische informatie kun je alles vinden over de leuke dingen die Leiden te bieden heeft, zoals musea, varen, wandelroutes, uitgaansgelegenheden, winkels, gratis uitjes, de monumenten en overnachtingsmogelijkheden. Ook praktische informatie over parkeren en bereikbaarheid is hier te vinden. De overzichtelijke uitagenda maakt het voor bezoekers en inwoners van Leiden een website om regelmatig te bezoeken.

De website is niet alleen goed toegankelijk via de computer, maar ook via tablet en telefoon. Daarnaast kan alles makkelijk gedeeld worden via social media en zijn de foto's van instagram te bewonderen op de site. 

Deel dit nieuwsbericht