Nacht van Kunst & Kennis

Koop nog snel tickets voor de Nacht van Kunst & Kennis

16 september 2015

De Nacht van Kunst & Kennis 2015 vindt aankomende zaterdag 19 september plaats. Deze ontdekkingstocht vol wetenschap, theater, caberet, film, experimenten, kunst en muziek mag je niet missen. Tickets voor €15 zijn nog te bemachtigen tot en met 18 september. Op 19 september kosten de kaarten €17,50 en zijn ze te verkrijgen via de website of bij een van de drie kassapunten.

Op 19 september zijn er drie kassapunten: het Academiegebouw (vanaf 18.30 uur), de Leidse Schouwburg (vanaf 18.30 uur) en Museum Volkenkunde (vanaf 11.00 uur). Personen die in al in het bezit zijn van een e-ticket kunnen deze op 19 september inwisselen bij een van de kassapunten voor een polsbandje. Deze bandjes zijn nodig om toegang te krijgen tot de negen locaties van het festival. Een e-ticket verleent geen toegang.

Het is ook mogelijk om via de radio te genieten van alle hoogtepunten van de Nacht van Kunst & Kennis. De lokale radiozenders Sleutelstad FM en Unity FM doen namelijk live verslag en zullen bezoekers van het festival interviewen.

Deel dit nieuwsbericht