Geweldige bijdrage tijdens benefietgala Pieterskerk Leiden

Geweldige bijdrage tijdens benefietgala Pieterskerk Leiden

14 maart 2019

Dinsdag 12 maart vond het jaarlijks benefietgala voor de Pieterskerk Leiden plaats. Het benefietgala wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Pieterskerk en de opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van het bijna 900 jaar oude monument.

Tijdens een geanimeerde en sfeervolle avond trad Anita Meyer op voor de ruim tweehonderd aanwezigen. Ook was er een voordracht van de stadsdichter van Leiden, Marianne van Velzen. In de prachtig uitgelichte Pieterskerk Leiden overhandigden Jan Hoekema (voorzitter Stichting Vrienden van de Pieterskerk) en Henk Gerla (voorzitter van de businessclub Orde van St. Pieter) totaal € 33.000 aan Rogier van der Sande, voorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Pieterskerk Leiden. Deze gift zal onder andere worden gebruikt voor de laatste fase van een recente restauratie van het unieke Van Hagerbeerorgel.

Voor het reguliere onderhoud en het behoud van de unieke geschiedenis en het monument is de Stichting Pieterskerk Leiden afhankelijk van giften van onder andere particulieren, instellingen, bedrijven en fondsen. Kijk op de website van de Pieterskerk Leiden hoe u het eeuwenoude Leidse monument kunt steunen: www.pieterskerk.com/steun-ons.

Deel dit nieuwsbericht