Fedde Le Grand headliner Jus D'Orange 2020

25 februari 2020

Op 27 april is het tijd voor de 4e editie van Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden. Om Koningsdag groots te vieren hebben wij een DJ van wereldformaat weten te strikken. Niemand minder dan Fedde Le Grand zal Jus D’Orange 2020 laten knallen.

Fedde Le Grand brak in 2006 door met de hit: “Put Your hands up 4 Detroit” en is nog steeds eens van de meest geboekte DJ’s ter wereld.

Met diverse remixes en samenwerkingen met artiesten zoals: Madonna, Coldplay, Robbie Williams en Will.i.am, optredens op de grootste festivals ter wereld; Coachella, Exit Festival, Mysteryland en Tomorrowland en met steevast een hoge notering in de DJ Mag top 100 is het wel duidelijk:

Fedde Le Grand is één van de grootste artiesten die ooit in Leiden zal optreden!

Door het succes van 2019 zal Schuren bij de Buren ook dit jaar weer de 2e area hosten. Schuren bij de Buren is een Leids concept met de fijnste Urban & HipHop met maand na maand uitverkochte edities in Gebroeders de Nobel.

Koningsdag is natuurlijk niet compleet zonder meezingers en foute klappers; met het Q-music Foute Uur zal daar zeker geen gebrek aan zijn.

  • Kaartverkoop via: www.kingsdayfestivalleiden.nl
  • Evenement: Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden
  • Locatie: Cultuurplein Lammermarkt / Molen de Valk
  • Datum: Koningsdag, maandag 27 april 2020
  • Tijd: van 14.00 tot 23.00
  • Programma: o.a. Fedde le Grand en Q-music het foute uur. 2e stage hosted by: Schuren bij de Buren.

Meer informatie

Facebook: https://www.facebook.com/events/1007955066249189/
Website: www.kingsdayfestivalleiden.nl 

Deel dit nieuwsbericht