VVV Leiden viert vijf jaar ‘city hosts’ in de binnenstad

24 april 2018

Leiden staat op de vijfde plek in het lijstje van meest gastvrije stad van Nederland. Niet voor niets, want dit jaar kijkt VVV Leiden terug op vijf jaar succesvolle informatieverstrekking via ‘city hosts’ in de binnenstad. Met de ‘Ask mi’ campagne wordt het team extra in het zonnetje gezet en worden zij nog zichtbaarder gemaakt in de stad.

De ‘Ask mi’ campagne bestaat uit opvallende nieuwe jassen, een heuse ‘Ask mi’ bakfiets boordevol relevante informatie en een polaroidcamera waarmee het team pro actief de mooiste plaatjes van bezoekers op mooie plekken in de binnenstad schieten. De eerste reacties van bezoekers op de vernieuwde dienstverlening zijn zeer positief!

Gastvrije stad
Met de inzet van city hosts heet Leiden bezoekers een warm welkom, maakt ze wegwijs in de stad en brengt ze op de hoogte van wat de stad te bieden heeft. Ze worden met name ingezet in de weekend – en vakantieperiodes en tijdens evenementen en festivals en zijn niet meer weg te denken in de binnenstad. “Dit vijfjarige jubileum vieren we graag! Met deze dienst wordt wezenlijk bijgedragen aan de gastvrijheid in de binnenstad. Het team van city hosts bestaat uit enthousiaste en representatieve studenten die elk weekend op strategische plekken in de stad staan. Met de bakfiets creëren we nu een mobiele VVV, vol met interessante en relevante informatie”, aldus een blije Monique Moot, Manager VVV Leiden.

De city hosts in de binnenstad zijn een initiatief van Centrummanagement Leiden en Leiden Marketing.

Deel dit nieuwsbericht