Paasacties in Leiden

Een smaakvol Pasen

Bij Pasen hoort natuurlijk lekker eten! Eet je buikje rond met een goed gevulde paas-picknickmand, een paasbrunch of -diner. Bekijk onze eettips en geniet ook thuis van leuke paasacties van de Leidse horeca.

 • Italiaanse Paas Brunch Box van Restaurant City Hall
  Restaurant City Hall heeft een leuke Italiaanse Paas Brunch Box samengesteld met o.a. prosciutto e salame, burrata, focaccia, salmone bawykov, vitello tonnato, carpaccio, pizza uovo, formaggi en de beroemde limoncellotaart!
   
 • Uitgebreid thuismenu van Het Prentenkabinet
  Bij Het Prentenkabinet kun je al vanaf Goede Vrijdag genieten van een speciaal paasmenu. Geniet samen van een heerlijk 3 gangenmenu en een verrassing van de paashaas. 
   
 • Paasbrunch van Lot & de Walvis
  Ook Lot & de Walvis pakt uit deze Pasen. Bestel de Paasbrunch voor 2 of 3 personen en geniet van o.a. zoete broodjes, jonge en oude kaas, verse fruitsalade, sapjes, eitjes en meer!
   
 • Compleet verzorgde paasbrunch van Sophie Kattencafé
  Geniet van een uitgebreide brunch. De brunch bestaat o.a. uit een mini appelflap, paascupcake, champignonsoep, een mini broche, mini quiche en meer!
   
 • Paasbrunchbox van LAB071
  Tijdens de paasdagen wil LAB071 jouw brunch nog feestelijker en gemakkelijker maken met een speciale box vol lekkers om mee te nemen... Voor een picknick, voor de tv, aan tafel of in bed. Bestellen vóór 31 maart 23:59 uur.
   
 • Paasdiner voor twee van Just Meet
  Geniet van een driegangenmenu zoals je van Just Meet gewend bent. Gebraden rib, huisgerookte zalm, black angus bavette, een fles wijn en meer.. Gegarandeerd smullen! Bestel er ook een paasontbijt of -brunch.
   
 • Paas-picknickbox van Passion Food
  Ga er op uit met een tas vol lekkers. Zit het weer niet mee? Ook thuis kun je goed genieten van de Paas-Picknick Box van Passion Food. Brunchen, lunchen, middagborrel, alles is mogelijk. 
   
 • Paasbrunch to go van Van Der Valk 
  Haal de befaamde Valk Paasbrunch in huis! Met de brunchbox kun je genieten van overheerlijke brunchgerechten. Denk aan smoothies, carpaccio, huisgemaakte aspergesoep, biefstukjes, fruitsalade en meer.
   
 • Paasbox van Vinteage Leiden
  Bij Vinteage kun je een goed gevulde Paasbox bestellen. In de box vind je o.a. pancakes, kokosyoghurt, een croissant, gebak, verse jus en slow-tea. Yum!
   
 • Pipa Paasbox van De La Soul 
  De Pipa Paasbox is gevuld met heerlijke lekkernijen en verrassende smaken voor jong en oud. In de box vind je o.a. een heerlijke cheesecake, carrot cake, cinnamon roll, egg muffin en empanada. Enjoy!
   
 • Easter Brunch Box van Teds
  Ben je afbakbroodjes met kaas behoorlijk beu? Hoe klinken zelfgemaakte madeleines, sandwiches met truffel-ei & Teds Eggs Flamande? Deze brunchboxen vliegen over de toonbank, dus wees er snel bij.
   
 • Paasbrunch van Barista Cafe Leiden
  Naast de Paas High Tea kun je ook genieten van een speciale Paasbrunch van Barista Cafe Leiden. Je krijgt o.a. een strawberry smoothie, stuk Paasstol, pancakes met vers fruit, chocolade taart, carrot cupcake en meer!
   
 • Paasbox van Restaurant Scarlatti
  De mooie ingepakte paasbox van Scarlatti zit, naast het heerlijke eten en drinken, vol leuke paasitems zoals chocolade eitjes, servetten, een mooie bloem en een knutselpakket voor kinderen.
   
 • Paastafel-box van Rebel Horeca
  In de Paastafel-box zit alles voor een complete paastafel. Van gerookte zalm tot yoghurt met granola tot eieren, jus d’orange, een paasstol en meer. Naast de speciale Paasbox biedt Rebel Horeca nóg meer lekkere boxen aan.

 • Paasmenu van Brasserie de Poort
  Bij Brasserie de Poort haal je een heerlijk Love to Share Paasmenu op. Geniet van o.a. lamsbout, salade, mossels, aubergine uit de oven, viskoekjes en meer. Mmmm!

 • Paasmenu van Restaurants WOODS
  Bij restaurant WOODS kun je heerlijk genieten van één van de paasboxen. Kies bijvoorbeeld voor Paasbox 4 gangen Delicious en geniet van zeebaars, asperges, lam van de big green egg en lambada.

 • Uitgebreid Paasmenu van Proeflokaal 1574
  Ook BFF Leiden zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt eten deze Pasen. Geniet van een 4 gangen menu, waarbij je keuze hebt uit o.a. een gerookte eendenborst salade, lamsstoof met krieltjes of een rijk gevulde Mexicaanse groentewrap en meer!

 • 4 gangen Paasmenu van BFF Leiden
  Ook BFF Leiden zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt eten deze Pasen. Geniet van een 4 gangen menu, waarbij je keuze hebt uit o.a. een gerookte eendenborst salade, lamsstoof met krieltjes of een rijk gevulde Mexicaanse groentewrap en meer!

 • Restaurant De Gaanderij
  Restaurant De Gaanderij pakt uit deze Pasen met een knapzak. In de knapzak vind je o.a. geroosterde groene asperges, lasagne, lamsstoofschotel en heerlijke nagerechten.

Paasarrangementen

Overnacht deze Pasen in Leiden en maak er een geslaagd Paasweekend van!