Secretaresses maken kennis met Leidse locaties

18 april 2016

Leiden Marketing organiseerde op vrijdag 1 april een geslaagde dag voor secretaresses om hen kennis te laten maken met alle prachtige eventlocaties die Leiden en omgeving rijk is. Tijdens een dag vol educatieve workshops bekeken de 20 secretaresses vergader-, congres- en evenementlocaties. 

De inspiratiedag ging van start in het Golden Tulip Leiden Centre met een tabletop waar de partners van Leiden Marketing, hotels en congres- of vergaderlocaties, de kans kregen zich te presenteren. De secretaresses ontvingen uitgebreid informatie over hun mogelijkheden voor vergaderingen, grote bijeenkomsten, kantooruitjes en overnachtingen.

Hierna vertrokken de secretaresses naar CORPUS Congress Centre, waar zij een gedeelte van de spannende reis door de mens maakten. Na een ritje door knie en baarmoeder stapten ze uit ter hoogte van een van de congreszalen. Daar had CORPUS in samenwerking met All Class Kitchen Art Events een lunch klaargezet op het podium dat er uit zag als een chique restaurant.

In het Van der Valk Hotel Leiden kregen de secretaresses in een van de ruime en sfeervolle vergaderzalen een workshop ‘Creatieve evenementenconcepten’. Ze kregen nuttige tips voor de organisatie van een onvergetelijk evenement. Bij Scheltema Leiden was er een workshop tips & tricks en hier eindigde de dag met een geslaagde borrel en een goodiebag om thuis na te genieten van Leiden.


Noot voor de redactie:

leiden marketing inspiratiedag secretaresses 2   leiden marketing inspiratiedag secretaresses

Voor meer informatie:

Yvonne Kret, manager Leiden Convention Bureau      
E yvonne@leidenconventionbureau.nl                                                          T 071 516 09 90        

Leiden Convention Bureau
Leiden Convention Bureau (LCB), onderdeel van Leiden Marketing, is verantwoordelijk voor het vergroten van de aandacht voor de stad Leiden als bestemming voor (inter)nationale congressen en zakelijke bijeenkomsten.