Hotels van Leiden vernieuwt website 
Gebruiksvriendelijk en stijlvol

2 mei 2016

De Hotels van Leiden heeft vanaf vandaag een vernieuwde website: www.hotelsvanleiden.nl. De site heeft – in lijn met de Leiden.nl website – een metamorfose ondergaan en is hiermee voor bezoekers nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker. Websitebezoekers krijgen zo een goed beeld van de hotels in Leiden, de verschillende arrangementen en met de doorlink naar Leiden.nl het aanbod in Leiden zelf.  

Op hotelsvanleiden.nl staan 12 hotels met ieder hun eigen faciliteiten en bijzonderheden. De hotels die bij Hotels van Leiden zijn aangesloten zijn Van der Valk Hotel Leiden, Holiday Inn, Golden Tulip Leiden Centre, Tulip Inn Leiden Centre, City Hotel Nieuw Minerva, Congreshotel Kasteel Oud Poelgeest, Hotel Mayflower, Hotel de Doelen, Boutique Hotels van Leyden, Hampshire Hotel Fitland Leiden, Hilton Garden Inn Leiden en Ibis Leiden Centre.

Arrangementen
Via de navigatie klikken bezoekers gemakkelijk door naar de arrangementen van de verschillende hotels. Van rondvaartarrangement tot het Ontdek Leiden arrangement, van museum- tot seizoensarrangement. Bezoekers vinden hier de meest speciale en meest actuele hotelaanbiedingen die ze laat kennismaken met het mooie Leiden.

Leiden, Stad van Ontdekkingen
Leiden is de ideale uitvalbasis voor een bezoek. Gunstig gelegen, in de nabijheid van de belangrijkste verbindingswegen naar de grote steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De gezellige Universiteitsstad biedt bezoekers een breed scala aan ontdekkingen. Met haar rijke historie, vele musea, theaters, gezellige binnenstad en 28 km aan grachten hoeft niemand zich in Leiden te vervelen!


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosalie Keizer, Communicatie & PR, Leiden Marketing via 071-5160990 / info@leidenmarketing.nl.