Faïza Tjin-A-Lim

Junior Online Marketeer

071-2032258

Faïza is recent afgestudeerd van de opleiding Communicatie aan de Haagse Hogeschool. Zij is zeker een bekende van Leiden Marketing; in haar derde jaar heeft zij hier stage gelopen. In het laatste jaar van haar studie heeft ze een semester gestudeerd in de Verenigde Staten. Haar vakkenpakket bestond uit elements of media, psychology, human development en ethnic diversity & human values. Tijdens haar studie is za altijd al geïnteresseerd geweest in de culturele sector. Na haar studie is ze bij Leiden Marketing terecht gekomen.

Vanaf november 2018 is Faïza werkzaam als Junior Online Marketeer bij Leiden Marketing. Zij is verantwoordelijk voor alle online zaken: van socialmediastrategieën tot online campagnes, van webcare- en beheer tot influencer marketing.

In haar vrije tijd zit Faïza niet stil. Ze komt uit een volleybalfamilie en sinds haar achtste is zij te vinden op het volleybalveld. Ze volleybalt drie keer in de week bij Leython DC. Ook vindt ze het leuk om met vriendinnen en familie op stap te gaan.Terug naar het overzicht
Faïza Tjin-A-Lim