Faïza Tjin-A-Lim

Junior Online Marketeer

071-2032258

Faïza heeft de opleiding Communicatie afgerond aan de Haagse Hogeschool. Zij is zeker een bekende van Leiden Marketing; tijdens haar studie heeft zij hier stage gelopen. In het laatste jaar van haar opleidinh heeft ze een semester in de Verenigde Staten gestudeerd. Haar vakkenpakket bestond uit Elements of Media, Psychology, Human Development en Ethnic Diversity & Human Values. Faïza is altijd al geïnteresseerd geweest in cultuur. Bij Leiden Marketing vond ze de perfecte combinatie van haar studieachtergrond en haar interesse voor cultuur.

Vanaf november 2018 is Faïza werkzaam als Junior Online Marketeer bij Leiden Marketing. Zij is verantwoordelijk voor alle online zaken: van socialmediastrategieën tot online campagnes, van webcare- en beheer tot influencermarketing.

In haar vrije tijd zit Faïza niet stil. Ze komt uit een volleybalfamilie en sinds haar achtste is zij te vinden op het volleybalveld van Leython DC. Ook doet aan crossfit bij Crossfit071. Daarnaast vindt ze het leuk om (spontaan) met vrienden en familie op stap te gaan.Terug naar het overzicht
Faïza Tjin-A-Lim