De Pleintaptoe belooft weer een groots spektakel te worden! Ook dit jaar kan je genieten van een verrassend en mooi programma. De drie orkesten van K&G – Junioren, Senioren en K&G3 – kunnen natuurlijk niet in het programma ontbreken.  

Daarnaast zijn verschillende regionale en landelijke toporkesten ook uitgenodigd: Show- en Marchingband AMIGO uit Leiden, Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden, Chr. Muziekvereniging DVS uit Katwijk en de Show- en Marchingband Euroband uit Rotterdam.

De Pleintaptoe is ook live te volgen via Sleutelstad/Unity
De Pleintaptoe, Mini-koraal, Taptoe, Herdenkingsdienst en Grote Optocht zijn dit jaar ook live te volgen op televisie en internet. Op de zenders en websites van Sleutelstad en Unity wordt de gehele Pleintaptoe uitgezonden.

  • Sleutelstad: in Leiden en omgeving op kanaal 46 van Ziggo, kanaal 866 van T-Mobile en kanaal 1421 van KPN. Op internet via https://sleutelstad.nl/tv/
  • Unity: in Leiden en omgeving op kanaal 40 van Ziggo, kanaal 820 van T-Mobile en kanaal 1412 van KPN. Op internet ook via https://sleutelstad.nl/tv/

Wanneer

  • Zaterdag 30 september 2023 19.00 - 22.30 uur

Locatie