Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 16 november

Met knielende knikjes - Ronald Goedemondt

Contact

Adres:
Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
2312 XS LEIDEN
Plan je route

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap etcetera?

Let op: De kaartverkoop verloopt via een ander platform. Je kunt hier kaarten kopen. Er is een maximum van 2 kaarten per bestelling.

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

*De kaartverkoop verloopt via Djebber, een platform waarop tickets voor cabaretvoorstellingen verkocht worden. Het gaat om beveiligde smarttickets die gekoppeld worden aan het mobiele telefoonnummer van bezoekers.

Locatie