Maas Theater en Dans - Oei Oei Bevolkingsgroei (3+) Concept, regie: René GeerlingsSpel: Henke Tuinstra, Gianni NotenOuders, je kunt niet mét, maar ook niet zonder ze. Oei....

Concept, regie: René Geerlings
Spel: Henke Tuinstra, Gianni Noten

Ouders, je kunt niet mét, maar ook niet zonder ze. Oei Oei Bevolkingsgroei is een voorstelling over opvoeding en hardnekkige rolpatronen. Wie leert er nu van wie en wie draagt er hier de broek/rok/broekrok. Een absurdistische peuterperformance over een echtpaar dat in sneltreinvaart zomaar baby’s krijgt en niet goed weet wat ze ermee aan moeten. Maar tegelijkertijd niet aan elkaar of zichzelf kunnen toegeven dat ze alle controle hebben verloren.

In de lijn van Gezocht: Konijn, Aaipet (Zilveren krekel), Pak’M, en BullyBully (Zilveren krekel) maakt Geerlings zijn vijfde peuterproductie. Hij neemt graag grote thema’s zoals anarchisme, digitalisering, aandachtsverslaving en dictatuur en presenteert deze op duplo-niveau aan de allerkleinsten en aanhang. De kwaliteit van zijn fysieke en taalloze werk wordt internationaal erkend en zijn oeuvre toert nog steeds over de hele wereld.
 

Wanneer

Prijzen

  • Regulier€ 12,50
  • Personen met een handicap€ 12,50
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 10,00
  • Studenten€ 10,00
  • € 8,50

Locatie