Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 24 maart

New Page

Contact

Adres:
Galerie Café Leidse Lente
Haagweg 4
2311AA Leiden
Plan je route

In 2007 zijn de twee vrienden Jack v.d Berg (Drummer) en John Bijl (Bassist/Vocals) een band gestart en waren op zoek naar muzikanten.

Door Stephan (zoon van Jack) zijn twee bevriende collega’s Dennis van den Berg (Gitarist) en Fred van Iterson (Gitarist) toegevoegd om zo een volledige band te formeren.
Destijds was er nog geen naam aan de band geplakt, omdat de creativiteit en doel meer lag met het maken van nummer…

Door Stephan (zoon van Jack) zijn twee bevriende collega’s Dennis van den Berg (Gitarist) en Fred van Iterson (Gitarist) toegevoegd om zo een volledige band te formeren.
Destijds was er nog geen naam aan de band geplakt, omdat de creativiteit en doel meer lag met het maken van nummers. Er was vanuit allen een gezamenlijke passie om pakkende zelf geschreven muziek te creëren, en dit klikte goed, dan men nog jaren genoten van het maken van muziek. Maar er was op den duur een tijd aangebroken om de muziek te delen en de muziek moest optredens waardig worden. Dit had wel enig voeten in aarden, en er moest nog wat veranderen. Er moest nog een zangeres komen die de nummers meer zou laten klinken zoals ze bedoeld zijn. Dit alles is lang gaan duren en uiteindelijk heeft Gitarist Dennis de band verlaten en een tijd later is ook de Bassist John ook uit de band gestapt.
De band heeft uiteindelijk een doorstart gemaakt met als harde kern Drummer Jack van de Berg en Gitarist Fred van Iterson met als nieuwe leden Bassist, Miakel van de Berg en Gitarist, Fedor Kramer. Later kwam op Keyboard Tom Scholten, en is de band genoemd naar New Page. Er was een tijd verlopen van zangers en zangeressen welke te kort in de band zaten om optredens en opnamen tot realiteit te brengen, tot zangeres Angelique de Groot de band heeft toegetreden en zo de New Page band compleet heeft gemaakt.
Vanaf 2020 is de band begonnen met het opnemen van singles om uiteindelijk ook een Album van te gaan maken. Eind 2020 heeft de Bassist Maikel van den Berg de band verlaten en is deze kort daarna opgevolgd door Martin van der Meel, met welke het Album “Finally Finished!” is afgemaakt in 2021.

Prijzen

  • Gratis

Locatie