zaterdag 18 februari

Workshop, Biografisch schrijven

Contact

Adres:
Cultuurhuis Sijthoff
Cultuurhuis Sijthoff Doezastraat
Doezastraat 1 B
2311 GZ LEIDEN
Plan je route

Schrijvend over je eigen leven doe je verrassende ontdekkingen. Via het biografisch schrijven verbindt Miranda Scheperboer mensen: met elkaar, met de rode draad in hun eigen leven en met hun eigen toekomst. Het thema van dit schrijfcafé is Feest. Miranda… Lees meer

Schrijvend over je eigen leven doe je verrassende ontdekkingen. Via het biografisch schrijven verbindt Miranda Scheperboer mensen: met elkaar, met de rode draad in hun eigen leven en met hun eigen toekomst. Het thema van dit schrijfcafé is Feest.
Miranda Scheperboer heeft 28 jaar als lerares Nederlands gewerkt op het Marecollege, de middelbare vrijeschool in Leiden. Zij heeft in 2011 de opleiding tot Biografisch coach aan het Instituut voor Biografiek afgerond. Vanaf 2014 heeft zij vooral als Biografisch coach collega’s, leerlingen en groepen in het land begeleid. Deelnemers aan landelijke workshops Biografisch schrijven noemden deze: ‘inspirerend, interessant, boeiend gebracht, verdiepend en verhelderend’.
Deze workshop is de tweede uit een serie van vijf, die elk ook afzonderlijk gevolgd kunnen worden. Vervolgdata 18-03, 15-04 en 20-05.
Meer info via mscheperboer@gmail.com

Deelname: € 10 – studenten € 7,50

Naar reserveren en betalen

Wanneer

  • Zaterdag 18 februari 2023 10.00 - 12.00 uur

Locatie