zondag 23 oktober

Rehearsing the Revolution - Theatergroep SPACE

Contact

Adres:
Theater De Generator
Middelstegracht 36
Leiden
Plan je route

De revolutie begint in de verbeelding, niet op de barricaden. Rehearsing the Revolution laat ons zien hoe verhalen de wereld maken, wat onze mogelijkheden en verantwoordelijkheden zijn in relatie tot de verhalen om ons heen. In hoeverre vertellen wij ons eigen verhaal of laten wij onze gedachten overheersen door de dominante narrativen?

Rehearsing the Revolution is een collaboratief storytelling game, waarin we de werkelijkheid vanuit verschillende perspectieven en waarheden kunnen ervaren en ontdekken wat ons bindt. Tijdens het spel oefenen we ons in het verbeelden van een radicale verandering, een revolutie.

Het Rehearsing the Revolution spel is een immersieve en activistische kunstervaring waarin theater, spoken word, experience-design en beeldende kunst samenkomen.

Wij geloven dat veranderingen van binnenuit beginnen en zijn ervan overtuigd dat co-creatieve kunstervaringen culturele verschuivingen kunnen veroorzaken, fundamentele veranderingen en samenwerkingsverbanden mogelijk kunnen maken, zelfs onder omstandigheden waarin niets anders meer lijkt te werken.
Wanneer

  • Zondag 23 oktober 2022 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis Dit is een gratis evenment, graag aanmelden via info@theaterdegenerator.nl

Locatie