Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kunstroute Leiden biedt bezoekers een kijkje achter de schermen bij professionele hedendaagse kunstenaars en een blik op de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst in Leiden. En dat al 28 jaar lang! Voor iedereen die meer wil weten over het werk van kunstenaars, die overweegt kunst te kopen of zelf de handen uit de mouwen wil steken en op de hoogte wil zijn van het workshop- en cursusaanbod, is Kunstroute Leiden het juiste podium. De kunstenaars zijn het hele weekend aanwezig om toelichting te geven op hun werk. Voor jong en oud valt er van alles te beleven. De route voert langs Open Ateliers, galeries, kunstenaarsinitiatieven en bijzondere locaties waar (tijdelijke) kunstprojecten zijn gerealiseerd.

Museum De Lakenhal is de organisatie achter Kunstroute Leiden en vormt tevens het Startpunt van de route voor de mensen die extra informatie willen over de deelnemers. 

Wanneer

  • De route is geheel naar eigen inzicht te verkennen via de plattegrond die te vinden is op www.lakenhal.nl/kunstroute of als papieren kaart verkrijgbaar is op diverse locaties vanaf begin september 2022.

Prijzen

  • Gratis
  • Reserveren is niet nodig.

Locatie