Rrrollend goes Live!

Muziekfestival in Leiden met Nederlands meest bekende artiesten!

Rrrollend Foodtruckfestivals timmert al jaren aan de weg met onder andere haar knusse Foodtruckfestivals in heel Nederland. Vijf jaar geleden ontstaan in Leiden op het Pieterskerkplein. Rrrollend zit niet stil en heeft weer een gaaf, nieuw concept ontwikkeld: Rrrollend Live!

Op 24 en 25 augustus wordt het prachtige, archeologische Park Matilo in Leiden omgetoverd tot een waar Pop & Rock spektakel. Relaxed met een biertje in de hand of lekker dansend op livemuziek van de 'crème de la crème' van Nederland. Zoals jullie van ons gewend zijn zorgen wij ook voor heerlijke gerechten en lekkere drankjes in de bekende Rrrollend sfeer. Voor het eerst een Rrrollend muziekfestival met zeer bekende namen uit de muziekwereld.

De volledige line-up wordt de komende weken bekend gemaakt, maar we willen nu al de eerste namen prijsgeven. Op 24 augustus komt niemand minder dan Glennis Grace een spetterend optreden geven! Op 25 augustus komt Barry Hay met zijn nieuwe band, wedden dat hij Radar Love ook speelt? En… de bekende radio dj Gerard Ekdom komt draaien, dat wordt gegarandeerd swingen!

De nadruk ligt op de artiesten en hun muziek en dan nu gecombineerd met de sfeer die de bezoekers van Rrrollend Food Festivals kennen.

OPENINGSTIJDEN:
Zaterdag 24 augustus: 14.00 - 23.00 met o.a. Glennis Grace
Zondag 25 augustus: 12.00 - 21.00 met oa Barry Hay en Gerard Ekdom

LOCATIE:
Het Park Matilo in Leiden

TICKETS:
Vroege Viool: €21,50 (exclusief servicekosten)
Reguliere Rockgitaar: €24,50 (exclusief servicekosten)
Slome sax: € 27,50 (exclusief servicekosten)
Tweedaagse Trompet (toegang voor 24 en 25 augustus): €43,- (exclusief servicekosten)
Groepstickets (5 pers.) beschikbaar

Klik hier voor meer informatie.