WijnSpijs Wandeling

YES! Er is weer een WijnSpijs Wandeling in Leiden en niet zomaar een, maar de DELUXE editie. De pareltjes van de stad laten zien wat in huis hebben!

Wandel op zondag 17 februari met je eigen gezelschap langs deze toppers en proef overal een gerechtje met een bijpassende wijn. Verzamel al je vrienden en familie, want dit wordt een feest!

Wie doen er mee?

The Bishop
Bijzonder mooie zaak met vakkundige bediening, stoere gerechten in een werelds interieur. Perfect voor een eerste date of een avondje stappen met vrienden!

Restaurant Dartel
Dartel - vrolijk - speels - levendig - stoeierig - uitgelaten. Ja, die naam klopt! Bij Dartel eten is een culinair feestje!

Bistro Bord'o
Een pareltje in Leiden met uitzonderlijk mooie wijnen. In een gezellige en ontspannen sfeer wordt het ene, na het andere waanzinnig mooie bordje erbij gecombineerd.

Restaurant Kitch&
Als je hier mag aanschuiven moet je zeker de foodshots testen! Ook op normale bordjes spannende combinaties!

Restaurant In Den Gapenden Eter
Prachtige, enigszins sobere zaak waar het eten op je bord de hoofdrol krijgt. Fantastische ingrediënten, originele combinaties en ook al van die mooie wijnen op de kaart. Fijn hoor!

De Koekop
Chef-kok Michiel Mackay kookt hier samen met zijn keukenbrigade de meest heerlijke mediterrane gerechten! Zijn vrouw Jenny zoekt hier de lekkerste wijnen bij uit. Een top combinatie!

Info?
Let op. Er zijn niet zo veel kaarten voor deze exclusieve feestje.
Tickets €65
Kun je op 17 februari niet meelopen? Bekijk onze hele agenda op de website. Er is bijna elke week wel een wandeling! https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/agenda