Programmaboekje

programmaboekje signatures 2016
Het programmaboekje is gratis af te halen bij VVV Leiden en diverse locaties in de stad. Of klik op de afbeelding om het programmaboekje te downloaden.

De stad als podium

signatures cultuurweken liff summer special 2015Geniet van een breed scala aan culturele evenementen. Leiden is met haar prachtige historische binnenstad, vol hofjes, grachten en monumenten dé plek om cultuur te beleven en te ontdekken. Van 13 tot en met 29 mei 2016 zijn de Signatures, Cultuurweken Leiden. Het festival biedt twee weken lang een showcase van de Leidse cultuur. De stad fungeert als podium voor de elf evenementen die het hoofdprogramma vormen, de signature pieces van het cultuuraanbod van Leiden.

signatures summerjazz festival in de leidse hout 08062015 192

Het rijke culturele aanbod van de stad staat garant voor een breed programma en een cross-over tussen verschillende culturele disciplines.

Een concert in de intieme setting van een Leids hofje of museum, genieten van theater langs de kade; Leiden heeft ontzettend veel te bieden.

Programma

13 mei Opening
13, 14 en 15 mei  Schemerstad 
15 en 16 mei  Openluchthotel 
15 en 16 mei  Leidse Hofjesconcerten 

19, 20 en 21mei 

LIFF Summer Special 
19 mei t/m 7 augustus Beelden in Leiden
21 mei Nacht van de Viool 
21 mei Summerjazz
21 en 22 mei  Veenfabriek - Songspiel my videoland
28 mei  Museumnacht Leiden 
29 mei  Leidse Olympus 
29 mei OPEN

Cultuur arrangementen
Op vertoon van het Signatures Cultuurweken Leiden programmaboekje krijg je verschillende kortingen. Deze is vanaf heden af te halen bij VVV Leiden en diverse locaties in Leiden en omgeving.